Punojmë me xham pjesën mbi banakun e kuzhines. Ne këtë mënyrë ambjenti bëhet në modern dhe shmang papasërtit. Avantazhi i xhamit nuk është vetëm higjiena por edhe bukuria që ai ofron. Për ktë pjesë kemi menduar t’ju paraqesim disa nga shumë modelet që mund të kombinohen lehtësisht me ambjentin tuaj.