raumplus

Eshtë prodhues i dyerve rrëshqitëse prej xhami, ndarësve te xhamit per dhoma ose garderoba, sisteme kapake xhami per dollapë me rreshqitje, ndarese xhami per ambjente banimi dhe zyra me standardet më të larta për sa i përket cilësisë dhe dizajnit të produktit. Raporti i markës qëndron për zgjidhje të zgjuara dhe inovative të dhomave përtej standardeve dhe produkteve të zakonshme.