ART HOME ka një eksperiencë te gjatë në punimet e xhamit të të gjitha llojeve, sidomos në fushën e mobilerisë, veshje kuzhinash, veshje muri me xham, garderoba me xham, tavolina, lavamanë e shume elementë të tjerë që janë pjesë e rëndësishme e ambienteve tona të brendshme.

Ne prodhojmë kapakët e aluminit me xham për kuzhina dhe dollape me shina te jashtme dhe të brendshme duke përdorur dizajne të ndryshme të personalizuara sipas kërkesave të klientit. Firma jonë ka një ekip të specializuar, i cili realizon punimet ësirës që dëshironi të vishni e më pas prodhimin e montimin. Në bashkëpunim me klientin arrijmë të krijojmë atë produkt që plotëson kërkesat e tij. Klienti sigurisht mund të na besojë Ne i kushtojmë rëndësi materialit të xhamit në mënyrë që çdo produkt që do nxirret prej tij të rezistojë në kohe. I ofrojmë klientit siguri, komoditet dhe garanci për çdo produkt që marrim përsipër.