Pasqyrat  janë kthyer në një element të rëndësishëm dekorativ. Në ditet e sotme janë një element pa të cilin është e vështirë të imagjinosh i nterieret kontemporane. Për këtë arsye ne po ju ofrojmë një linjë të re pasqyrash duke kombinuar bukurinë, funksionalitetin dhe mjeshtërinë.

Jemi përpjekur të krijojmë një linjë me një shumëllojshmëri modelesh ku secili nga klientet mund të gjeje një produkt që t’i përshtatet shijeve dhe nevojave të tyre. Kemi përdorur materiale të ndryshme duke marrë parasysh eksperiencën tonë të gjatë në treg duke përdorur te knologji të më të mira në prodhimin e xhamit.

Pasqyra drejkëndore të madhësivetëndryshme të cilat mund të varen ose mund të qëndrojnë të mbështetura në mur. Kanë një kornizë të përbërë nga alumin i butë dhe i zi i oksiduar, duke bërë të mundur që këto pasqyra të jenë të përshtatshme për çdo mjedis qoftë të jashtëm ose të brendshëm. Kanë një trashësi prej 4 mm të dhe korniza ka një trashësi prej 20 mm.

Pasqyrë e vendosur në mënyrë të çrregullt e cila mund të varet në mënyrë vertikale dhe horizontale e rrethuar me një kornizë xhami përreth.

Pasqyrë e varur në mënyrë të çrregullt si në foto është jo e zakonshme në fakt. Pozicioni jo i rregullt i pasqyrës të krijon përshtypjen e një loje perspektive të krijuar në këtë rast. Struktura në pjesënepasmeështëprej çelikume ngjyrë të zezë, ndërkohë që korniza e vetë pasqyrës është prej druri. Dimensionetjanë:H.185cmx85cm

Pasqyrë e vendosur në mënyrë të çrregullt e cila mund të varet në mënyrë vertikale dhe horizontale e rrethuar me një kornizë xhami përreth.

Pasqyra të gjata me ndricim led dhe me dimensione të ndryshme të përdorura në hapësirat e tualeteve.

Pasqyre 01

Pasqyre 02

Pasqyre 03

Pasqyre 04

Pasqyre 05

Pasqyre 06

Pasqyre 07

Pasqyre 08

Pasqyre 09

Pasqyre 10

Pasqyre 11

Pasqyre 12

Pasqyre 13

Pasqyre 14

Pasqyre 15

Pasqyre 16

Pasqyre 17

Pasqyre 18

Pasqyre 19

Pasqyre 20

Pasqyre 21

Pasqyre 22

Pasqyre 23

Pasqyre 24