Ndarja e hapsirave eshte dicka normale qe e hasim kudo, neper shtepi, zyra pune, etj. dhe ku ka me mir se kjo ndarje te jete me xham. Xhami pervec pamjes luksoze qe i jep ambjentin, lejon depertimin e drites mes dhomave. Me poshte do te gjeni varjante te ndryshme modelesh dhe profile alumini nga gjigandi gjerman Raumplus.

Portë me mentesha

Raumplus Swing Door Slim Line

Portë me rrëshkitje

Raumplus S 1200 Air

është prodhues i dyerve rrëshqitëse prej xhami, ndarësve te xhamit per dhoma ose garderoba, sisteme kapake xhami per dollapë me rreshqitje, ndarese xhami per ambjente banimi dhe zyra me standardet më të larta për sa i përket cilësisë dhe dizajnit të produktit. Raporti i markës qëndron për zgjidhje të zgjuara dhe inovative të dhomave përtej standardeve dhe produkteve të zakonshme.