Një koleksion, në gjendje për të kënaqur nevojat dhe shijet e të ndryshmes, duke pasur si bazë një dizajn te shumëllojshëm. I është kushtuar vëmendje detajeve, cilësisë së materialit dhe dizajnit duke ofruar siguri, qëndrueshmëri dhe besueshmëri.

Xhami që përdoret arrin të krijojë një mbulesë të ashpër dhe të tejdukshme për materialet e ngurtë të dizajnit. Qartësia e tij optike lejon që materiali i themelimit të shkëlqejë duke rritur ndjeshëm sipërfaqen e sipërfaqes. Vetitë e njëjta të xhamit që mbrojnë telefonin nga pika të lëshuara dhe nga çelësat mund të mbrojnë edhe sipërfaqet e kuzhinave. Ide të thjeshta për të ndryshuar kuzhinën tuaj dhe për të përdorur xhamin mund të bëjnë diferencë për të nxjerrë në dukje cilësitë e kuzhinës. Xhamin e përdorim për të theksuar, ndriçuar dhe për aftësitë është një nga materialet më të përdorur në interieret e shtëpive tona duke u kthyer kështu në një trend dizajni më shumë se më parë. Në këtë katalog do të tregojmë disa mënyra të përdorimit të xhamit në kuzhinë.

XHAMI GJITHMONË E MË SHUMË PO PËRDORET SI NJË MATERIAL PERFEKT PËR T’U SHOQËRUAR ME MATERIALE TË TJERA SI: DRURI, METALI, LËKURA ETJ.

PËRDORIMI I XHAMIT NË KAPAKË OSE BANAKË KUZHINASH BËN TË MUNDUR QË HAPËSIRA TË DUKET MË MODERNE DHE ME SHKËLQIM. XHAMI MUND TË PËRDORET DHE SI NJE AKSESOR PËR TË SJELLË DRITË NGA DHOMAT E TJERA.

NDARJA E KUZHINËS NGA ZONA E NGRËNIES ËSHTË BËRË E MUNDUR NËPËRMJET NJËSIVE NË TË CILAT JANË VENDOSUR PAJISJET E KUZHINËS NGA NJËRA ANË DHE NGA ANA TJETËR DOLLAPE ME KAPAKË XHAMI DHE ME NDRIÇIM NË PJESËN E BRENDSHME. NJË PROPOZIM ELEGANT, I CILI NXJERR NË DUKJE PËRDORIMIN E RIFINITURAVE ELEGANTE.

KAPAKË ME XHAM ME KORNIZA ALUMINI DHE XHAM FUME REFLEKTUES DHE NDARJE E KAPAKËVE NË BRENDËSI ME XHAM FUME