M8100

Kangjella prej alumini te tipit inoks me dizajn minimal dhe me forma të rrumbullakëta, katrore dhe drejtkëndore.Të pershtatshme per ballkone dhe shkalle. Ideale per rezidencat si dhe objektet hoteliere.

Avantazhet

Shumëllojshmëri zgjidhjesh të çdo lloji
Anodizim me lëmim të lartë
Rritja e qëndrueshmërisë dhe niveleve të sigurisë
Lehtësia e instalimit

PËRDORIMI
Ballkone, shkalle dhe për rrethim ambjetesh
MEKANIZMI

PARMAK
50mm
DIMENSIONE BAZIKE
40mm kolone, 16mm kolone sigurie
LLOJI XHAMIT
4+4, 5+5
SEKSION TËRTHOR
Prole katrore dhe rrumbullake
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Shufra me xham horizontale dhe vertikale

M8200

Sistem mbështetes per kangjellat prej xhami me pamje moderne dhe qëndrueshmëri të lartë. Prolet e vazhdueshme pa taf, për të lënë fushën vizuale të lirë dhe të ofrojnë një ndjenjë të lirisë luksoze.

Avantazhet

Qëndrueshmëri ekstreme për shkak të proleve të vazhdueshme. Lehtësi dhe shpejtësi për tu instaluar. Konstruksion me gjatësi të madhe pa ndonjë problem për xhamin. Shumëllojshmëri e gjerë në aspektin e vendosjes, trashësisë së xhamit, pragjeve dhe trajtimit sipërfaqësor. Cilësi e lartë në aspektin e dizajnit dhe prodhimit.

PERDORIMI
Për ambjente te jashtme, te brëndshme dhe në bregdet
MEKANIZMI

LARTESIA MAKSIMALE
1.6m
GJATËSIA MAKSIMALE
Pa limit
PARMAK
forma të ndryshme (të sheshta, ovale,
të rrumbullakëta,katrore)
LLOJI XHAMIT
12+12, 10+10, 8+8, 6+6, 5+5 mm
LLOJET E TIPOLOGJIVE