Ne besojmë që hapësira e tualetit duhet të jetë një hapësirë e jetueshme dhe jo vetëm funksionale. Duhet të jetë një hapësirë për t’u relaksuar, për t’u ndjerë të bukur, për t’u rifreskuar. Kështu që, jemi duke dizenjuar produkte për t’ju ndihmuar që të krijoni tualetin ideal.

Kabina dushi me dy xhama fiks dhe nje porte xhami

POZICIONIMI
Në tre faqe muri
TIPI DHE SPESORI I XHAMIT
8-10 mm Xham transparent
Anti-Kalkar
Satine
Me ngjyrë dhe me dizenjo
Kornizë Alumini
Doreza çeliku për t’i rezistuar papastërtive
dhe korrozionit
MATERIALI I AKSESORËVE
Inoks me shkëlqim
DIMENSIONET
(60-80) x 200
(81-100) x 200
(101-120) x 200 trashësi

Kabina dushi me rreshkitje

PËRSHKRIMI
Kabinë dushi me rrëshkitje
POZICIONIMI
Në tre faqe muri
TIPI DHE SPESORI I XHAMIT
8-10 mm xham transparent
Anti-Kalkar
Satine
Me ngjyrë dhe me dizenjo
MATERIALI I AKSESORËVE
Inoks me shkëlqim
DIMENSIONET
(60-80) x 200
(81-100) x 200
(101-120) x 200

KARAKTERISTIKAT
– Siguron një veprim të qëndrueshëm dhe të qetë me rrëshkitje përmes rulëve të
fshehur
– Mbyllja magnetike siguron mbylljen perfekte
– Dizajni me rrëshkitje siguron shfrytëzimin më të mirë të hapësirës

Kabina dushi me strukture metalike

PËRSHKRIMI
Kabinë dushi me strukturë metalike
POZICIONIMI
Në tre faqe muri
TIPI DHE SPESORI I XHAMIT
8-10 mm Xham transparent
Anti-Kalkar
Satine
MATERIALI I AKSESORËVE
Inoks i zi
DIMENSIONET
(60-80) x 200
(81-100) x 200
(101-120) x 200

Porta dushi me mentesha ne mur

KARAKTERISTIKAT
– Mentesha çeliku të cilat sigurojnë dyert e xhamit duke lejuar hapësirë të
konsiderueshme me xham.
– Mentesha, doreza, kapëse murale dhe elementë mbajtës për dyshemenë të dizen –
juara posaçërisht.
– Shirita transparentë sigurojnë mbylljen apo ngjitjen e përsosur dhe nga ana estetike.
– Lloji i menteshave të përdorura lejon instalimin e lehtë në të gjitha llojet e murit.
– Ndihmon në mbulimin e hapësirave të mëdha në tualete duke mundësuar krijimin
e kombinimeve të ndryshme midis dy ose tre panelesh xhami.

PËRSHKRIMI
Portë dushi me mentesha ne mur
POZICIONIMI
Në tre faqe muri
TIPI DHE SPESORI I XHAMIT
8-10 mm Xham transparent
Anti-Kalkar
Satine
Me ngjyre dhe me dizenjo
MATERIALI I AKSESORËVE
Inoks me shkëlqim
DIMENSIONET
(60-80) x 200
(81-100) x 200
(101-120) x 200

Porta dushi me mentesha ne mur ne forme L

– Mentesha çeliku të cilat sigurojnë dyert e xhamit duke lejuar hapësirë të
konsiderueshme me xham.
– Mentesha, doreza, kapëse murale dhe elementë mbajtës për dyshemenë të dizen –
juara posaçërisht.
– Shirita transparentë sigurojnë mbylljen apo ngjitjen e përsosur dhe nga ana estetike.
– Lloji i menteshave të përdorura lejon instalimin e lehtë në të gjitha llojet e murit.
– Ndihmon në mbulimin e hapësirave të mëdha në tualete duke mundësuar krijimin
e kombinimeve të ndryshme midis dy ose tre panelesh xhami.

PËRSHKRIMI
Portë dushi me mentesha ne mur
POZICIONIMI
Në tre faqe muri
TIPI DHE SPESORI I XHAMIT
8-10 mm Xham transparent
Anti-Kalkar
Satine
Me ngjyre dhe me dizenjo
MATERIALI I AKSESORËVE
Inoks me shkëlqim
DIMENSIONET
(60-80) x 200
(81-100) x 200
(101-120) x 200

Xhama fiks me lartesi deri ne tavan dhe profil inoksi

PËRSHKRIMI
Xham fiks me lartesi deri ne tavan dhe profil inoksi
POZICIONIMI
Në dy faqe muri
TIPI DHE SPESORI I XHAMIT
8-10 mm xham transparent
Anti-kalkar
Satine
Me ngjyrë dhe me dizenjo
MATERIALI I AKSESORËVE
Inoks me shkëlqim
Satine
DIMENSIONET
GJ 80-90-100-120-140-160
P 70-80-90-100
L 200 (230 max)

Xhama fiks me tirant dhe profil inoksi

– Xham i temperuar
– Trajtim me performancë të lartë ndaj gëlqeres
– Pajisje me shkëlqim të lartë
– Mentesha me sistem pivote
të sistemit të mbylljes.
– Doreza ergonomike
– Kompozime në dispozicion si dhe punime të bëra me porosi

PËRSHKRIMI
Xham fiks me tirant dhe profil inoksi
POZICIONIMI
Në dy faqe muri
TIPI DHE SPESORI I XHAMIT
8 -10 mm xham transparent
Anti-Kalkar
Satine
Me ngjyrë dhe me dizenjo
MATERIALI I AKSESORËVE
Inoks me shkëlqim
Satine
DIMENSIONET
GJ 80-90-100-120-140-160
P 70-80-90-100
L 200 (230 max)