Dollapët që ne realizojme kanë 3 ndarje nga 90 cm dhe një lartësi 220 cm. Megjithatë kjo madhësi është e ndryshueshme në rastet kur ka kërkesa të veçanta nga ana e klientit.

Kapakët mund të kenë dizajn të ndryshëm dhe mund të realizohen me pasqyrë dhe me metodën me printim dixhital e cila është ndër më të përdorurat dhe me këtë lloj mënyre mund të printojmë çdo gjë mbi xham me një cilësi të lartë.

Ofrojmë printim dhe mbi dyert rrëshkitese që mund të përdoren dhe në ambiente të tjera të shtëpisë përveçse në dhomën e gjumit.

Ka nje varietet imazhesh dhe fotosh që mund të përshtaten për çdo lloj stili dhe për ngjyrat e përdorura në interier. Duhen përdorur imazhe që kanë një cilësi të mirë dhe ne ofrojme një shumëllojshmëri fotosh të tilla.

Klienti mund të zgjedhë vetë sipas dëshirës ose në raste të veçanta mund të arrijmë të bëjmë një dizajn të veçantë të personalizuar.