FW 50+ SG

Fasada strukturore elegante me xham me një koecient të ulët të transferimit të nxehtësisë dhe njësi në shkallë të gjerë me xham izolues të dyshtë ose të treshtë ofron zgjidhje arkitekturore dhe teknike të cilësisë së lartë për mbështjellësin e ndërtesës. Pamja e rrafshët e fasadës arrihet duke përdorur prole që janë të dukshme vetëm në anën e dhomës. Nga jashtë dallohen vetëm sipërfaqet e qelqit me fuga të holla, izoluesit SI me izolim Maxi mum, xhami parambushës dhe izolues i treshtë rezultojnë në vlerat më të ulëta U. Fasadat e lustrimit strukturor nuk mund të jenë vetëm të ndërtuara me një pamje tërësisht prej xhami: ato gjithashtu lejojnë që fasada të dizajnohet me një pamje gjysmë strukturore të xhamit. Një shumëllojshmëri karakteristikash arkitekturore mund të krijohen duke përdorur gamën e gjerë të kapakëve për të prodhuar një theks horizontal ose vertikal në fasadë.

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antribal
MEKANIZMI
Mbyllje perimetrale
PESHA KANATIT
Deri në 300 Kg
GJERËSIA E DUKSHME
50 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

FWS 50 Green

Schuco vendos një standard të ri për tregun me përmirësimin e sistemit të tij: Schüco Façade FWS 50 Green. Sistemi i fasadës integron komponentë ndërtimi, të tilla si guarnicionet ose pllakat e presionit, një pjesë e të cilave vijnë nga burime të qëndrueshme. Karakteristikat e tyre teknike dhe konstruktive të sistemit janë identike me sistemin bazë Schüco FWS 50 SI.

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antribal
MEKANIZMI

PESHA KANATIT
Deri në 300 Kg
GJERËSIA E DUKSHME
50 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

M4 është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt.

Avantazhet
Rritja e pershkrueshmerise te dritës natyrore falë dizajnit minimal të sistemit
Kursime të larta të energjisë në sajë të ekasitetit të lartë të energjisë në sistem
Rritja e nivelit të sigurisë
Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

TIPET E DRITAREVE
kse dhe me hapje
MEKANIZMI
?
PESHA KANATIT
Deri në 180 Kg
GJERËSIA E DUKSHME
55 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

M7 ështe nje sistem fasade I kompletuar per ecensë të lartë energjike, e cila ofron nje kualitet te lartë konstruktiv me me cmime te arsyeshem duke permbushur të gjitha kerkesat e sigurise.

Avantazhet

Rritja e nivelit të sigurisë
Rritja e nivelit të izolimit të zërit
Funksionaliteti maksimal
Rritja e dritës natyrore falë dizajnit të sistemit
Aftësi për të ofruar zgjidhje të personalizuara për ndërtesën
Lehtësi e përdorimit në sajë të lëvizjes opsionale elektrike për dritare

TIPET E DRITAREVE
Fikse dhe me hapje
MEKANIZMI
?
PESHA KANATIT
Deri në 180 Kg
GJERËSIA E DUKSHME
50 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme