AWS 70

AWS 70 Sistemi i dritareve me cilësi të lartë me një gamë të plotë zgjidhjesh. Me dritaret e reja AWS 70, Schüco ka krijuar një sistem për të përmbushur të gjitha kërkesat. Përtimet funksionale kombinohen me veçoritë arkitekturore dhe të projektimit. Përtimet e tilla pasi izolimi i lartë termik, gjerësia e ngushtë e prolit, pajisjet e fshehura, tradicionale manuale ose elektromekanike të integruara kombinohen në komponentë të integruar në mënyrë perfekte për dritare të brendshme dhe dritaret me hapje të jashtme.

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribal

MEKANIZMI
Mbyllje perimetrale

PESHA KANATIT
Deri në 300 Kg

GJERËSIA KANATIT
70 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo

IZOLIMI TERMIK
Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

AWS 75

AWS 75 Sistemi i dritareve me cilësi të lartë me një gamë të plotë zgjidhjesh. Modulet e dritareve Schuco AWS me një thellësi bazë prej 75 mm kanë karakteristika mbresëlënëse për sa i përket funksionit, ekasitetit të energjisë dhe dizajnit. Mbi të gjitha, dritarja e re Schüco AWS 75.SI+ lejon që izolimi termik të optimizohet për ekasitet energjetik, me një vlerë Uf prej 12 W/(m²K) dhe një gjerësi faqeje prej 117 mm. Dizajni i hollë dhe transparenca maksimale e dritares së bllokut AWS 75 për shkak të kornizës së saj të fshehtë të ventilimit lejojnë të përmbushen kërkesat më të larta për sa i përket ekasitetit të energjisë dhe arkitekturës.

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribal

MEKANIZMI
Mbyllje perimetrale

PESHA KANATIT
Deri në 300 Kg

GJERËSIA KANATIT
75 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo

IZOLIMI TERMIK
Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

AWS 90

AWS 90 Sistemi i dritareve prej alumini me termoizolim sipas standardit të shtëpisë. Për të plotësuar thellësinë bazë gjithnjë e më popullore 90 mm, Schüco po shton këto seri të reja dritaresh me versionet AWS 90.SI Green dhe 90 BS.SI. Sistemi i ri i dritareve me bllok alumini Schüco AWS 90 BS.SI përmban izolim termik të ri dhe lejon krijimin e dizajneve të ndryshme arkitekturore të cilësisë më të lartë me një thellësi bazë prej vetëm 90 mm.

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribal

MEKANIZMI
Mbyllje perimetrale

PESHA KANATIT
Deri në 300 Kg

GJERËSIA KANATIT
90 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo

IZOLIMI TERMIK
Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

ASE 60/80 Hi

ASE 60/80 Hi Standarti i ri per dyer dhe dritare alumini me rreshkitje.Niveli i lartë i eksibilitetit në planikim dhe dizajn brenda platformës siguron zgjidhje tërheqëse të sistemit rrëshqitës për një shumëllojshmëri të gjerë kërkesash në ndërtimet luksoze rezidenciale dhe komerciale. Dimensione të reja në lirinë e dizajnit Gjenerimi i sistemit rrëshqitës Schüco ASE ofron një sërë kongurimesh dhe dizajnesh që plotësojnë të gjitha kërkesat e ndërtimit komercial dhe rezidencial. Kjo përfshin gamën e zgjeruar të madhësive, pesha më të larta të ventilimit si dhe opsionet e reja të hapjes që funksionojnë brenda dhe lloje të tjera hapjeje. Një pengesë sigurie e integruar në prol ofron mbrojtjen maksimale – pa e dëmtuar dizajnin arkitektonik.

TIPET E DRITAREVE
Me rreshqitje

MEKANIZMI
Mekanizem ngritje-rreshkitje

PESHA KANATIT
Deri në 200-350 Kg

GJERËSIA KANATIT
60-80 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo-Triplo

IZOLIMI TERMIK
Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje paralele
Rrëshkitje në zgavër të murit
Rrëshkitje këndore

ASE 67 PD

ASE 67 PD Sistemi rrëshqitës panoramik Schüco ASE 67 PD për transparencë maksimale.Me sistemin rrëshqitës Schüco ASE 67 PD, njësitë rrëshqitëse mund të bëhen me përmasa të ventilimit deri në 3,200 x 3,000 mm dhe pesha deri në 400 kg. Korniza është projektuar në mënyrë që pjesa më e madhe të zhduket në murin ngjitur vetëm 31 mm të prolit të bashkimit janë të dukshme. Pragu i nivelit siguron një tranzicion të qetë midis brenda dhe jashtë. Sistemi mund të operohet shumë lehtë. Llojet e ndryshme të ventilimit mund të kombinohen lehtësisht me dy lloje të ndryshme të kornizës së jashtme në versionin e gjerë 90 mm, i gjithë jeleku është futur në kornizën e jashtme. Versioni i ngushtë 57 është që kërkon më pak hapësirë dhe për këtë arsye është perfekt për projekte rinovimi. Si prolet e ngushta ashtu edhe futja e prolit të ventilimit në kornizën e jashtme rrisin proporcionin e zonës së dritares. Kjo lejon më shumë dritë natyrale në dhomë, e cila jo vetëm që kontribuon në përmirësimin e mirëqenies zike dhe mendore të përdoruesit, kursen energji në terma afatgjatë.

TIPET E DRITAREVE
Me rreshqitje

MEKANIZMI
Mekanizem ngritje- Rreshkitje

PESHA KANATIT
Deri në 400 Kg

GJERËSIA KANATIT
67 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo-Triplo

IZOLIMI TERMIK
Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje paralele
Rrëshkitje në zgavër të murit
Rrëshkitje këndore

LivIng 82

LivIng 82 – gjenerata e re për dyert pioniere PVC-U. Sistemi binjak = Një sistem me dy versione (AS/MD).Sistemi Schüco LivIng PVC-U është një sistem inovativ me 7 dhoma që mund të ndërtohet si një sistem binjak me një copë litari me zbritje dhe një copë litari qendrore. Në lidhje me guarnicionin qendror, sistemi arrin standardin pasiv të shtëpisë. Si një sistem me një copë litari me zbritje, arrihen gjithashtu veti të shkëlqyera izoluese termike dhe gjerësi të ngushta të faqes. Guarnicioni i parë me saldim është i integruar në sistemin e dritareve Schüco LivIng. Përdorimi i materialit elastik me saldim rrit efektin e vulosjes në zonën e vështirë të qosheve të njësisë, duke lejuar gjithashtu një dizajn qoshe të mbyllur, tërheqës vizualisht pa qoshe të forta guarnicioni. Materiali i qëndrueshëm dhe miqësor ndaj mjedisit mban një vulë të ngushtë gjatë gjithë jetës së tij të shërbimit. Seria Schüco LivIng mund të dizajnohet me tre konturet e ventilimit – Classic, Rondo dhe Viva; ofron gjithashtu shumë prole të ndryshme të bashkëngjitjes dhe plotësuese. Sistemi Binjak, pra, mund të plotësojë nevojat individuale të çdo klienti, qoftë për shtëpi private, projekte komerciale, ndërtime të reja apo rinovime.

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribal

MEKANIZMI
Mbyllje perimetrale

PESHA KANATIT
Deri në 150 Kg

GJERËSIA KANATIT
82 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo-Triplo

IZOLIMI TERMIK
Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Easy Slide

EasySlide – Dyer me ngritje dhe rrëshqitje PVC-U për tarraca, ballkone dhe kopshte. Sistemi është një dizajn i bazuar në sistemin Schüco CT 70 70 mm. Pragu i ngritjes dhe rrëshqitjes termikisht i thyer dhe prolet përforcuese të kornizës arrijnë izolim të shkëlqyer termik dhe rrjedhje izotermike. Për shkak të proleve të sostikuara PVC-U me shumë dhoma, një thellësi bazë prej 70 mm dhe xham të dyshtë me cilësi të lartë, Schüco CT 70 HS arrin vlera të shkëlqyera izolimi termik. Pragu i derës së ngritjes dhe rrëshqitjes është ndërtuar në mënyrë që të ketë një ndërprerje termike midis pjesës së jashtme dhe të brendshme. Prandaj, zonat e dyshemesë “të thata” përpara sistemit të derës parandalohen në mënyrë efektive. Një sistem novator gasket siguron rezistencë maksimale ndaj erës dhe shiut ngarje, si dhe reduktimin më të mirë të mundshëm të zhurmës. Falë nivelit të lartë të përputhshmërisë së sistemit, dritaret dhe dyert mund të dizajnohen në mënyrë uniforme.

TIPET E DRITAREVE
Me rreshkitje

MEKANIZMI
Mekanizem Ngritje – Rrëshkitje

PESHA KANATIT
Deri në 200 Kg

GJERËSIA KANATIT
105 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo-Triplo

IZOLIMI TERMIK
Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

S67

S67 është një sistem i izoluar per kasoneta me standarte te larta qe ofron nivele te larta termoizolimt, ajerit, hidroizolimit dhe rezistence ndaj eres se forte.

Avantazhet

  • Ndriçim natyral i përmirësuar ndjeshëm falë dizajnit të produktit dhe dimensioneve të mëdha të kornizave dritareve
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Niveli i lartë i hidroizolimit
  • Shumëllojshmëri zgjidhjesh alternative
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Niveli i lartë i termoizolomit
  • Cilësi e lartë me performancë të certikuar të kornizimit
  • Zgjidhje të veçanta për hotelet dhe shtepite

TIPET E DRITAREVE
Fikse dhe me hapje

MEKANIZMI
Mekanizem Ngritje – Rrëshkitje

PESHA KANATIT
Deri në 150 Kg

GJERËSIA KANATIT
50 mm

LLOJI XHAMIT
Dopjo-Triplo

IZOLIMI TERMIK
Po

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

M9400

M9400 konsiston në një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara të aluminit që mund të shërbejë për një gamë të gjerë nevojash të ndryshme me performancë të kënaqshme.

Avantazhet
Niveli i mirë i sigurisë
Izolim i mirë i zërit
Shumëllojshmëria e dizajnit të profilit
Shumëllojshmëri zgjidhjesh
Funksionalitet i lartë

TIPET E DRITAREVE
Me hapje
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
PESHA KANATIT
Deri në 180Kg
GJERËSIA KANATIT
45 mm
LLOJI XHAMIT
Tek – Dopjo – Triplo
IZOLIMI TERMIK
Jo
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

M9800

M9800 është një sistem me palosje pa izolim termik me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante të aplikueshme për projekte mesatare, si janë rezidencat moderne, ndërtesat të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.

Avantazhet
Performancë e lartë për sa i përket rezistencës të erës, përshkueshmërisë të ajrit si edhe
hermeticitetit kundër ujit
Përgatitje e lehtë me dimensione deri në 3.3m lartësi dhe 125Kg për etë
Strukturëe për funksion me kohë të gjatë dhe pa ndërprerje

TIPET E DRITAREVE
Me palosje
MEKANIZMI
Me rrëshqitje poshtë ose e varur lart
PESHA KANATIT
Deri në 125 Kg
GJERËSIA KANATIT
50mm
LLOJI XHAMIT
Deri 32mm
IZOLIMI TERMIK
Jo
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

M11000

M11000 është një sistem i izoluar i cili mund të mbulojë një gamë të gjerë nevojash të ndryshme në lidhje me dyert e hyrjes prej alumini me performancë të kënaqshme.

Avantazhet
Niveli i mirë i sigurisë
Kursime të larta të energjisë
Izolim i mirë i zërit
Shumëllojshmëri e dizajnit të prolit
Funksionalitet i lartë

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribald
MEKANIZMI
Me mbyllje perimetrale
PESHA KANATIT
Deri në 180 Kg
GJERËSIA E KANATIT
62.5 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo – Triplo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami

M11500

M11500 është një sistem i plotë me hapje me dy pozicione për dyer dhe dritare me izolim të lartë i cili mund të përshtatet me dhomë Europiane ose me një mekanizëm Euronut.

Avantazhet
Dizajn modern për dritare me linjë të drejtë ose harkore
Përmirësim i depërtimit të dritës natyrale falë aftësisë për të përdorur një kanat të fshehur
Rritja e nivelit të sigurisë
Niveli i lartë i izolimit të zërit
Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
Lehtësi aksesi sipas specikimeve për njerëzit me nevoja të veçanta
Shumëllojshmëri të madhe të zgjidhjeve alternative
Zgjidhje të veçanta për hotelet

TIPET E DRITAREVE
Me rrëshkitje
MEKANIZMI
Dhomë Europiane
PESHA KANATIT
Deri në 180 Kg
GJERËSIA KANATIT
84 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo -Triplo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione

M19800

M19800 është një sistem dere me palosje me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante për projekte të shkallës së mesme dhe të lartë, siç janë rezidenca luksoze, rezidenca, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.

Avantazhet
Dimensione të mëdha deri në 3.3m lartësi dhe 125Kg për kanatë
Strukturë solide e cila realizon funksionim për kohë të gjatë dhe pa ndërprerje
Izolim termik mjaft i lartë si edhe kursim energjie
Performncë e lartë për sa i përket rezistencës kundër erës, përshkueshmërisë të erës dhe hermiticitetit kundër ujit

TIPET E DRITAREVE
Me palosje
MEKANIZMI
Mekanizmi funksional i varur lart
PESHA KANATIT
Deri në 125 Kg
GJERËSIA KANATIT
50 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

S560

S560 është një sistem vigoroz me ngritje & rrëshkitje i cili siguron performancë të lartë termike, fleksibilitet dhe është ideale për hapje të mëdha.

Avantazhet
Ndriçim natyral i përmirësuar ndjeshëm falë dizajnit të produktit dhe dimensioneve të mëdha të kornizave dritareve
Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
Efiçenca e Lartë e Energjisë
Shumëllojshmëri zgjidhjesh alternative
Rritja e nivelit të sigurisë
Niveli i lartë i izolimit të zërit
Cilësi e lartë me performancë të certikuar të kornizimit
Zgjidhje të veçanta për hotelet

TIPET E DRITAREVE
Me rrëshkitje
MEKANIZMI
Mekanizem Ngritje – Rrëshkitje
PESHA KANATIT
Deri në 300 Kg
GJERËSIA KANATIT
56 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje paralele
Rrëshkitje në zgavër të murit
Rrëshkitje këndore

S350

S350 është një sistem rigoroz me ngritje & rrëshkitje i cili siguron performancë të lartë termike, fleksibilitet dhe është ideale për hapje të mëdha.

Avantazhet
Ndriçim natyral i përmirësuar ndjeshëm falë dizajnit të produktit dhe dimensioneve të mëdha të kornizave dritareve
Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
Efiçenca e Lartë e Energjisë
Shumëllojshmëri zgjidhjesh alternative
Rritja e nivelit të sigurisë
Niveli i lartë i izolimit të zërit
Cilësi e lartë me performancë të certikuar të kornizimit
Zgjidhje të veçanta për hotelet

TIPET E DRITAREVE
Me rrëshkitje
MEKANIZMI
Mekanizem Ngritje – Rrëshkitje
PESHA KANATIT
Deri në 300 Kg
GJERËSIA KANATIT
56 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje paralele
Rrëshkitje në zgavër të murit
Rrëshkitje këndore

S650 e-MOTION

S650 e-MOTION është versioni i automatizuar i serisë SUPREME S650 PHOS. Dizajni elegant dhe automatizimi elektrik që ofrojnë lehtësi maksimale përdorimi, e bëjnë atë një zgjidhje perfekte për projektet që kërkojnë shtrirje dhe hapsira të gjera mbresëlënëse me pamje të pandërprerë, si dhe rehati absolute.

Avantazhet
Përmirësim i ndricimit natyral në sajë të dizajnit minimal të sistemit dhe sipërfaqeve të gjera të xhamit
Lehtësi maksimale e përdorimit dhe funksionalitet të lartë falë lëvizjes automatike
Kursime të larta të energjisë në sajë të ekasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
Niveli i sigurisë së lartë
Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
Lehtësia e aksesit sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
Ideale për shtrirje jashtëzakonisht të gjera
Zgjidhje të vecanta të hoteleve

TIPET E DRITAREVE
Me rrëshkitje
MEKANIZMI
Mekanizem Ngritje – Rrëshkitje
PESHA KANATIT
Deri në 700 Kg
GJERËSIA KANATIT
67.4 mm
LLOJI XHAMIT
Triplo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate dyshe me rrëshkitje horizontale
Rrëshqitje këndore

S650 PHOS

Sistemi me rrëshqitje me izolim termik SUPREME S650 PHOS është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera me linja minimale të aluminit të dukshëm. Sipërfaqet masive elegante të xhamit arrihen duke ruajtur funksionalitetin e lartë, performancën dhe dizajnin arkitektonik minimal.

Avantazhet
Kursime të larta të energjisë në sajë të ekasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
Niveli i lartë i sigurisë
Tre alternativa në dispozicion për instalim në dysheme, instalim mbi dysheme dhe instalimin
të fshehur plotësisht
Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
Lehtësi e aksesit sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
Lehtësi maksimale e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
Ideale për hapsira të gjera
Zgjidhje të vecanta për hotele

TIPET E DRITAREVE
Me rrëshkitje
MEKANIZMI
Mekanizem Ngritje – Rrëshkitje
PESHA KANATIT
Deri në 600 Kg
GJERËSIA KANATIT
62 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo – Triplo
IZOLIMI TERMIK
Po
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje horizontale
Rrëshkitje në zgavër të murit
Rrëshkitje këndore