ART HOME

ka një eksperiencë te gjatë në punimet e xhamit të të gjitha llojeve, sidomos në fushën e mobilerisë, veshje kuzhinash, veshje muri me xham, garderoba me xham, tavolina, lavamanë e shume elementë të tjerë që janë pjesë e rëndësishme e ambienteve tona të brendshme. Ne prodhojmë kapakët e aluminit me xham për kuzhina dhe dollape me shina te jashtme dhe të brendshme duke përdorur dizajne të ndryshme të personalizuara sipas kërkesave të klientit. Firma jonë ka një ekip të specializuar, i cili realizon punimet… lexo me shume

dyer & dritare

kangjella & parmake

fasada

grila & pergola

dyer me xham

pasqyra

xhama per kuzhina

garderoba me xham

ndarje hapsirash

kabina dushi

streha

kapake xhami

profile

shkalle

Partnere zyrtar