RRETH NESH

 

 

ART HOME

Me seli në Tiranë, ushtron aktivitetin me një eksperiencë të gjatë në punimet e xhamit të të gjitha llojeve, sidomos në fushën e mobilerisë, veshje kuzhinash me xham, veshje muri me xham apo gardaroba të tëra me xham. Prodhon kapakët e aluminit me xham për kuzhina dhe dollape me shina te jashme dha të brendshme, të design-ve të ndryshme sipas dëshirës. Firma ka një ekip të specializuar, i cili realizon të gjitha punimet, që nga matjet e hapësirës që dëshironi të vishni me xham, prodhimin dhe montimin e saj.

Kompania Art Home shpk fillimisht dëgjon idetë tuaja për mobiljet dhe më pas në bashkëpunim me ju krijon konceptet e para, të cilat ju paraqiten në imazhe, për ta pasur sa më të qartë pamjen e ambientit pasi të jetë mobiluar. Pasi të jenë vendosur parametrat, ju vendosni për llojin e xhamit, ngjyrat, dizajnin dhe më pas procesi hyn në fazën e prodhimit. Ju gjithashtu mund t’a besoni dizajnimin e projektit që nga fillimi deri në fund. Shumë projekte të zhvilluara janë unike pasi janë krijuar me bashkëpunim me klientin.

Për të siguruar që produktet i rezistojnë kohës, Art Home shpk i kushton shumë rëndësi materialit të xhamit me të cilat krijohen dizajnet me të cilat do të vishën kuzhinat, tavolinat, dollapet, apo ndarjet. Kompania mundohet që në bashkëpunim me klientin të ofrojë një shërbim sa më efikas duke i garantuar siguri, komoditet dhe garanci për produktin.

 

Tek Art Home do të gjeni një gamë të larmishme dizajnesh për:

•    Kuzhina – kapake kuzhinash me xham, kapake alumini me xham per kuzhina, kapake xhami me dizajn, veshje kuzhinash me xham me dekor, xham per banak kuzhine,guzhina me dekor, kapak guzhinash etj.
•    Dhoma gjumi – dollape xhami me shine te jashtme, dollap me xham me shine te brendshme, dollap me dekor xhami, xham dekorativ per dollap, etj.
•    Tavolina – xhama tavolinash me dekor, tavolina me xhama dekorativ, xhama te stampuar per tavolina, mobilje me veshje xhami, etj.
•    Soxhorno – soxhorno me veshje xhami dekorativ, soxhorno me xham te stampuar, portmonto me veshje xhami, etj.
•    Ndarje muri – ndarje muri me xham dekorativ, ndarje muri me xham te stampuar me dizejno te ndryshme, etj
•    Pintime xhami – xhama dekorativ per ambjente te ndryshme, xhama per dekor, xhama te stampuar me dizejno te ndryshme, etj.

Kompania Art Home realizon dizejno me xham për cdo ide tuajen, mobilje apo pajisje,  gjithashtu prodhon mobilje me dekor xhami nga më cilësoret, si dhe realizon transportin e montimin e produkteve në ambjentet tuaja. Art Home pasqyron krenarinë për të shkuarën dhe dëshirën për të ardhmen kjo është ajo që na personifikon dhe na bën unik në punën dhe shërbimin tonë. Nga porosia dhe deri në prodhimin përfundimtar ne ju sigurojmë punimet më të mira dhe cilësore.